INFOGRAPHICS

Ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk uitgelegd.

Een infographic is een illustratieve weergave van informatie. Hierin wordt zowel tekst als beeld gebruikt. Het doel van een infographic is informatie op een duidelijke en speelse manier rangschikken, bijvoorbeeld met behulp van afbeeldingen, grafieken en diagrammen, opsommingen en symbolen.

De infographic kan op verschillende manieren worden toegepast. Van het verduidelijken van ingewikkelde bedrijfsprocessen, tot een ‘praatplaat’ voor presentaties of vergaderingen.

Waarom een infographic gebruiken?

Waarom een infographic?

Vind je het lastig om uit te leggen waarom jouw prospects met jouw bedrijf het beste af zijn? Wat jouw bedrijf nu precies voor meerwaarde heeft? Vind je het lastig om jouw bedrijfsprocessen te verwoorden of wil je ook jouw presentatie op een alternatieve en toegankelijke manier vormgeven? Dan is een infographic misschien ook wat voor jou.


De infographic als 'praatplaat'

De directie van F&C van het Kadaster was op zoek naar een manier om de successen uit 2022 en speerpunten voor 2023 op een alternatieve manier weer te geven voor de interne presentatie. In samenwerking met Sturingsadvies.nl heeft WIJZIJNPAUL een visualisatie gemaakt van de diverse afdelingen binnen F&C.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van infographics?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

Contact

WZP Creatie en communicatie
Blekersdijk 42 3311 LE Dordrecht

31 (0)6 38 75 85 92
e-mail   

Follow Us
Menu
  • Werk
  • Over WZP
  • Portfolio

Built with ‌

Landing Page Builder